Was Ist Pcs Mastercard?

De PCS Prepaid Mastercard® Kaart is uw nieuwe betaal -en cash kaart die u dagelijks bijstaat voor uw kosten. U kan ze gebruiken om te betalen en geld af te halen in het Mastercard® netwerk. Dit behelst meer dan 34 miljoen verkoopspunten wereldwijd.

Wat is PCS Mastercard?

Wat is een PCS MasterCard

De prepaid PCS MasterCard is jouw betaal- en ATM-kaart die je dagelijks kunt gebruiken voor al je uitgaven. Het fijne van de PCS MasterCard is dat je deze gemakkelijk online kunt kopen om vervolgens zonder bankrekening en zonder andere verplichtingen jouw aankopen te doen.

Wat is PCS betaling?

PCS Mastercard is een prepaid betaalkaart die je blijvend kunt opwaarderen en als pinpas met saldo kunt gebruiken. Je koopt deze prepaid kaart fysiek of digitaal, waarna je deze opwaardeert en ermee kunt betalen.

Waar kan ik PCS Mastercard kopen?

De virtuele creditcard is voor iedereen makkelijk te gebruiken, koop een PCS Mastercard bij Gamecardsdirect en ga direct aan de slag.

Hoe koop ik een PCS kaart?

Via de website

  1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
  2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
  3. Klik op ‘Mijn account’.
  4. Klik op ‘Herlaad uw kaart’.
  5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
  6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Wat zijn PCS coupons?

De prepaid credit card (in het Frans: carte bancaire prépayée en in het Engels: Prepaid Cash Card Service ) is een via coupons oplaadbare creditcard. De coupons kunnen worden gekocht bij tabakswinkels of partner verkooppunten.

You might be interested:  Warum Funktioniert Visa Karte Nicht?

Hoe werkt PCS?

De PCS Mastercard is een herlaadbare prepaid betaalkaart waarvoor men GEEN bankrekening nodig heet en ZONDER verbintenis. Ze is beschikbaar in een groot aantal verkoopspunten en kan onmiddellijk geactiveerd worden. U kan ook een PCS Mastercard bekomen indien u resident bent in een ander Europees land.

Written by

Leave a Reply

Adblock
detector