Was Kostet Ein Visa Für Sri Lanka?

Een visum voor Sri Lanka kost € 49,95 per persoon. Voor het zakenvisum geldt een toeslag van € 10,00. Betalen kan op vier manieren; met iDeal, PayPal, Creditcard of Bancontact.

Hoe lang duurt aanvragen visum Sri Lanka?

De verwerking van uw visumaanvraag door de overheid van Sri Lanka duurt maximaal 72 uur. We adviseren u uw e-visum tijdig aan te vragen. We kunnen uw aanvraag vanaf 90 dagen voor uw aankomst in Sri Lanka indienen.

Waar kan ik een visum aanvragen?

Een visum moet u altijd aanvragen in de ambassade of het consulaat van het land waar u als Belg naartoe reist. In bepaalde gevallen kunt u het ook aan de grens krijgen.

Welke inentingen heb je nodig voor Sri Lanka?

Bekijk hieronder de belangrijkste gezondheidsrisico’s in dit land, zodat je meteen weet welke specifieke vaccinaties Sri Lanka vereist.

 • Buiktyfus – aanbevolen.
 • Chikungunya.
 • Dengue.
 • DTP.
 • Gele koorts – mogelijk verplicht vanuit risicogebied.
 • Hepatitis A.
 • Hepatitis B.
 • Japanse Encefalitis.
 • Kan ik reizen naar Sri Lanka?

  De kleurcode van het reisadvies voor Sri Lanka is geel. U kunt naar Sri Lanka reizen, maar er zijn inreisbeperkingen voor reizigers uit Nederland. Let op: de veiligheidssituatie is anders dan u in Nederland gewend bent. Bereid uw reis goed voor.

  You might be interested:  Wann Wird Bei Visa Abgebucht?

  Heb je een visum nodig voor India?

  Alle toeristen en zakenreizigers met de Nederlandse nationaliteit moeten voor vertrek een visum India aanvragen. Hetzelfde geldt voor reizigers met de nationaliteit van een ander Europees land, waaronder het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Ook voor minderjarige kinderen moeten visa worden aangevraagd.

  Heb je een visum nodig voor Indonesie?

  Heeft u de Nederlandse nationaliteit en reist u voor langer dan 30 dagen naar Indonesië? Dan heeft u een visum nodig. Dit geldt voor reizigers van alle leeftijden; dus ook voor minderjarige kinderen. Het aanvragen van een visum voor Indonesië via het consulaat kan ingewikkeld en complex zijn.

  Kan je een visum aanvragen in een ander land?

  Een visum voor Nederland vraagt u aan bij de Nederlandse ambassade of het Nederlandse consulaat in het land waar u woont. Aanvragen bij een ambassade van een ander Schengenland waar Nederland door vertegenwoordigd wordt in het land waar u woont, kan ook.

  Wat zijn de kosten van een visum?

  Leges: kosten van een aanvraag

  Kosten visa
  ​Eerste aanvraag met mvv ​€ 70
  ​Eerste aanvraag zonder mvv, wijziging verblijfsdoel en verlenging ​​€ 69
  ​Eerste aanvraag met mvv kind jonger dan 18 ​€ 69
  ​Eerste aanvraag zonder mvv, wijziging verblijfsdoel en verlenging kind jonger dan 18 ​​€ 37

  Wat kost een visum voor België?

  Visumleges voor een lang verblijf in België (visum D)

  Het bedrag wordt op 180 euro vastgelegd. De visumleges worden over het algemeen geheven in euro, of in de munt van het derde land, of in de munt die doorgaans gebruikt wordt in het derde land waar de aanvraag wordt ingediend.

  Written by

  Leave a Reply

  Adblock
  detector